Leventi combisteamers - De combi-oven die werk uit handen neemt

Na meer dan 40 jaar onderzoek en ontwikkeling waarbij het gebruiksgemak voor de klant centraal staat is de Leventi me in 2013 geïntroduceerd. Sindsdien is de gehele professionele keuken en werkwijze compleet veranderd.

Ondernemers  zijn slimmer gaan werken, maar de apparatuur ook. Zo is een kwalitatieve oven als de Leventi me niet meer weg te denken in de keuken van tegenwoordig.

Van 4 rekken tot 20, van gastronorm naar euronorm en van droge lucht tot stomen, de Leventi me combisteamer heeft het allemaal.

Leventi Bakkerijovens - Ontwikkeld door een bakker voor een bakker

Bijna 50 jaar geleden ontwierp Jac Levens de eerste Leventi bake-off oven; ontwikkeld door een bakker voor een bakker! Anno 2020 is bake-off nog steeds het belangrijkste deel van de dagelijkse bedrijfsvoering bij Levens Middleby en staat de bakker nog altijd centraal.

Leventi ovens garanderen van oudsher keer op keer het perfecte bakresultaat, een mooie goudbruine kleuring, een lekkere knapperige korst, een tevreden klant, de beste kwaliteit en techniek… Kortom alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn.

Met de lancering van de Leventi you bake-off oven gaan we nog een stapje verder. De Leventi you bake-off oven is uitgerust met o.a. BakeTablet® en MasterMind+® technologie, de beste combinatie in kwaliteit en gebruiksgemak.

© 2017 - 2022 (TIP) Horecakeukenkopen.nl | Altijd de beste horeca deals! | sitemap | rss