U zoekt een keuken voor uw (bedrijfs-) restaurant?

Bent u op zoek naar een grootkeuken én een leverancier die deze keuken plaatst? Dan bent u bij Horecakeukenkopen.nl aan het juiste adres. Wij leveren én installeren grootkeukens door het hele land voor de horeca, fastfood, bedrijven en instellingen.

Wij begrijpen als geen ander hoe moeilijk het is om de juiste apparatuur voor uw keuken via internet te vinden. Er is een groot aanbod en hoe weet u nu welke apparatuur geschikt is voor u? Met een persoonlijk advies op maat en ruim 30 jaar ervaring op het gebied voor professionele keukenapparatuur willen wij u graag helpen om de juiste beslissing te maken.

Een kleine blik in onze keuken

U gaat een horeca gelegenheid openen of u wilt graag inspiratie opdoen voor uw horeca onderneming? Na ruim 30 jaar ervaring in de grootkeukentechniek hebben wij veel mooie projecten morgen opleveren. Deze laten wij u graag met gepaste trots zien.

 

Wat kost een professionele horeca keuken?

Deze vraag is erg moeilijk te beantwoorden. Er zijn tal van factoren die invloed hebben op de uiteindelijke kosten van een keuken. Een aantal van deze factoren zijn: - Wat is de grootte van de keuken? - Wat is de capaciteit/omzet wat per uur gedraaid moet worden? - Welke kwaliteit horeca apparatuur wenst u? (materiaal dikte, garantie, vermogen). Lees hier onze blog waar wij meer uitleg geven.

Advies op maat

Onze adviseur komt graag bij u op locatie om vrijblijvend en onafhankelijk advies op maat te geven. Op basis van uw wensen, situatie en budget kan onze adviseur beoordelen wat er mogelijk is. Onze adviseurs gaat samen met u op zoek naar een op maat gemaakte oplossing voor u.

www.horecakeukenkopen.nl - info@horecakeukenkopen.nl - +31 (0) 850 220 404

 

 

© 2017 - 2023 (TIP) Horecakeukenkopen.nl | Altijd de beste horeca deals! | sitemap | rss