Ga terug naar de vorige pagina

Rubberloze koelingen voor de horeca

Koelwerkbanken met lades en deuren zonder rubber afdichting!

U bespaart veel geld: geen periodieke vervanging van rubbers en forse kostenbesparing door eenvoudig schoonmaken.

In de horeca worden strenge eisen gesteld aan hygiëne en voedselveiligheid. Tot nu toe waren de koelwerkbanken uitgerust met koelladen met een rubberen afdichting die dagelijks intensief moeten worden schoongemaakt en daarnaast ook periodiek vervangen moeten worden. Dit unieke koel- en warmte meubel is voorzien van innovatieve en gepatenteerde koellades met rubberloze afdichting. Dit betekent een aanzienlijke verbetering van de hygiëne, tijdsbesparing op de schoonmaakkosten en daarnaast een flinke kostenbesparing doordat periodieke vervanging van de rubbers niet meer nodig is.

Belangrijk: ook bestaande Rosval koelwerkbanken kunnen relatief eenvoudig met het Easy - Cooling® systeem worden uitgerust!

Onderstaand ziet u twee van onze referenties waar wij onlangs een maatwerk koel- en warmte meubel hebben mogen leveren.

Naast de innovatieve koellades bevatten deze meubels onder andere: ingebouwde au bain marie, inliggende handgrepen, ingebouwde borden lowarator, ingebouwde saladiere en een volledig naadloos bovenblad.

Wilt u weten wat wij voor u bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op! info@horecakeukenkopen.nl - info@horecakeukenkopen.nl - +31 (0) 850 220 404

© 2017 - 2023 (TIP) Horecakeukenkopen.nl | Altijd de beste horeca deals! | sitemap | rss