Lease van horeca apparatuur

De kosten van én aan een horeca keuken nemen voor de meeste horeca ondernemers een fors deel van de totale begroting in beslag, met alle onzekerheden van dien ten aanzien van bijvoorbeeld onderhoud.

Kies voor zekerheid; lease uw horeca keuken.

Onzekerheden kunnen worden weggenomen door te kiezen voor (operational) leasing. De leasekosten zijn dan een vast bedrag per maand, zodat duidelijke budgettering en budgetbewaking mogelijk is.

Daarbij komt het voordeel dat een horeca keuken bij operational lease niet op de balans van de onderneming komt en ook geen beslag legt op de financieringscapaciteit. Per saldo wordt hierdoor op de balans het eigen vermogen van de onderneming versterkt ten opzichte van het totale vermogen. In jargon: de solvabiliteit verbetert.

Als de solvabiliteit niet zo’n belangrijke rol speelt, maar wel de mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van fiscale regelingen zoals willekeurige afschrijving en investeringsaftrek, dan kan financial lease een goed alternatief zijn.

Lees hier verder.

Lease voor startende horeca ondernemers

Als startende ondernemer bent u vaak vooral bezig met investeren in uw nieuwe bedrijf. U bent voor uw nieuwe restaurant op zoek naar een mooie locatie en deze moet natuurlijk sfeervol ingericht zijn. Vaak is dit prioriteit één. Maar wat dacht u van uw keuken? Een horeca keuken geeft een grote investering  en slaat snel een groot gat in uw budget.

Lees hier verder.

Hieronder vindt u een klein deel van ons assortiment lease apparatuur. Bent u op zoek naar een ander apparaat of merk? Bel ons of vul ons contact formulier in. Wij helpen u graag verder.

© 2017 - 2022 (TIP) Horecakeukenkopen.nl | Altijd de beste horeca deals! | sitemap | rss