Rational combisteamers

In 1973 werd de Rational opgericht door de heer Siegfried Meister. Drie jaar later is het bedrijf begonnen met de productie van combisteamers voor professionele keukens. Hierdoor heeft Rational de manier van werken in bedrijfs- en centrale keukens volledig omgegooid. Dit word dagelijks bewezen door meer dan 300.000 Rational combi-steamers die wereldwijd in gebruik zijn. Praktisch elk tweede geïnstalleerde apparaat is tegenwoordig al een Rational.

Met de Rational CombiMaster is de dagelijkse routine in de keuken voor u geen probleem. Met de vijf bereidingstechnieken hete lucht, stoom, combi, Finishing® en vario-stoom beschikt u over de grenzeloze veelzijdigheid van de Rational CombiMaster. Bakken, braden, stomen, blancheren, pocheren, stoven, grillen en nog veel meer, alles in één apparaat.

Met het Rational SelfCooking Center® begint er een nieuw tijdperk van koken.
Alle traditionele instellingen als temperatuur, luchtsnelheid, bereidingstijd of vochtigheid kunt u vergeten. Ook het voortdurend bijregelen en controleren alsmede vele routinekarweitjes en ingewikkeld programmeren behoren definitief tot het verleden. Rational SelfCooking Control herkent op eigen houtje de specifieke eisen van een gerecht en de gevulde hoeveelheid. Het ideale ovenklimaat en de bereidingstijd worden individueel berekend en voortdurend aangepast.

© 2017 - 2023 (TIP) Horecakeukenkopen.nl | Altijd de beste horeca deals! | sitemap | rss