Terug naar de vorige pagina.

Rational SelfCookingCenter XS

Rational SelfCookingCenter combisteamer XS

De combinatie van warmte en stoom in één enkel apparaat opent nieuwe mogelijkheden in de professionele voorbereiding van uw maaltijden. Gerechten zijn zeer zacht gekookt. Dit maakt de gerechten veel gezonder en ideaal voor een vitale voeding.Rational-SelfCookingCenter--450x375.png De nieuwe SCC XS dekt 95% van alle populaire kook toepassingen. Natuurlijk heeft de SelfCookingCenter XS alle intelligente functies die u gewent bent van de Rational SelfCookingCenters.

 

Met de Rational SelfCookingCenter, dat slechts 55,5 cm diep en 65,5 cm breed is, biedt de Rational SelfCookingCenter belangrijke functies die topkwaliteit bij optimale efficiëntie garanderen.

Dankzij de dynamische luchtwerveling wordt het enorme vermogen van de nieuwe verwarmingselementen en de stoomgenerator ideaal over de ovenruimte verdeeld. De oven kan een temperatuur van 300 °C bereiken en dankzij het intelligente klimaatbeheer is het tevens mogelijk om te grillen en te gratineren – dit ook als de oven helemaal gevuld is. Maar ook bij lage temperaturen – zoals bij het pocheren van vis, eieren of bij de bereiding van gevoelige desserts, zoals crème karamel, zet het SelfCookingCenter XS in op een hoog niveau.

Vier assistenten – oneindige mogelijkheden

 

iCookingControl iCookingControl

Gewoon het te bereiden gerecht selecteren, het gewenste resultaat instellen – en klaar! iCookingControl bereidt uw maaltijden altijd precies zoals u dat wilt. Het doet er niet toe wie het apparaat bedient.

 

HiDensityControlHiDensityControl

Uiterst sensibele sensoren registreren en herkennen elke seconde de actuele omstandigheden in de ovenruimte. HiDensityControl stemt de noodzakelijke hoeveelheid energie nauwkeurig af op wat nodig is voor de gerechten.

 

iLevelControl iLevelControl

Met iLevelControl kunt u verschillende gerechten tegelijkertijd bereiden. iLevelControl geeft op het display aan welke gerechten samen bereid kunnen worden. Hierdoor vergroot u de productiviteit en bespaart u tijd, geld, ruimte en energie.

 

CareControlEfficient CareControl

Efficient CareControl is een uniek automatisch reinigingssysteem dat vuil en kalk herkent en met één druk op de knop verwijdert. De functie past zich aan uw behoeften aan en geeft op bepaalde momenten aan dat het toestel gereinigd moet worden.

 

Alles in één apparaat

- Stomen van 30°C tot 130°C

- Hetelucht van 30°C tot 300°C

- Combinatie van stoom en hetelucht.

Bekijk hier alle specificaties van de Rational SelfCookingCenter XS

 

© 2017 - 2023 (TIP) Horecakeukenkopen.nl | Altijd de beste horeca deals! | sitemap | rss