Terug naar de vorige pagina.

Werkkapitaal

Er zijn veel ondernemingen die worstelen met de cashflow. Aan de ene kant dringen leveranciers aan op vlotte betaling, zo niet een grote aanbetaling, voor te leveren diensten of goederen, aan de andere kant zijn er klanten die facturen te laat betalen waardoor er een grote druk komt op de liquide middelen. Ook is het mogelijk dat een grote order drukt op uw cashflow. U moet snel additioneel materiaal aanschaffen of zelfs extra personeel aannemen – met alle bijkomende kosten.

U kunt waardevolle liquiditeiten beter niet uit geven voor zaken welke gefinancierd kunnen worden. U kunt uw geld beter in zetten op plaatsen welke niet gefinancierd kunnen worden, zoals kosten voor inhuren van extra personeel of marketing. Door uw keuken apparatuur te leasen blijft uw onderneming flexibel en houdt u meer ruimte om te ondernemen.

Wanneer u leaset kunt u tevens uw maandelijkse leasekosten rechtstreeks af stemmen met uw omzet. Wanneer u een machine aankoopt wordt u geconfronteerd met een grote uitstroom van geld, wat drukt op uw cashflow. Doordat u precies weet wat uw maandelijkse kosten zijn kunt u goed budgetteren.

Wilt u meer informatie of lease en wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem gerust contact op met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder!

Vragen? Bel ons direct: +31 (0) 850 220 404

© 2017 - 2023 (TIP) Horecakeukenkopen.nl | Altijd de beste horeca deals! | sitemap | rss