Wij delen graag onze expertise met u!


U zoekt een keuken voor uw (bedrijfs-) restaurant?

Bent u op zoek naar een grootkeuken én een leverancier die deze keuken plaatst? Dan bent u bij Horecakeukenkopen.nl aan het juiste adres. Wij leveren én installeren grootkeukens door het hele land voor de horeca, fastfood, bedrijven en instellingen.

Lees hier meer.


Wat kost een professionele/horeca keuken?

Wij krijgen regelmatig de vraag: 'wat kost een horeca keuken?'. Met deze blog geven wij u daar graag antwoord op!

Lees hier meer.


Leventi combisteamer - Leventi bakkersoven leasen

Alle Leventi ovens zijn innovatie ovens die het gebruiksgemak naar een hoger level brengen. Het assortiment bestaat uit combisteamers, bakkersovens en compacte combisteamers. Wij bieden u nu de mogelijkheid een Leventi oven voordelig te leasen. Dit al vanaf € 3,98 per dag!

Lees hier meer.


Renteloos investeren in koeloplossingen

Wij bieden u nu de mogelijkheid om te investeren in nieuwe koel- en of vriestechniek en dit in 12 maanden, volkomen renteloos, af te betalen. U bestelt, wij leveren en na 12 termijen bent u volledig eigenaar van het product. Geen lease, geen rente, geen BKR registratie, maar direct koelen en vriezen!

Lees hier meer.


Horeca verzekeringen

Als horecaondernemer gaat uw aandacht aller eerst uit naar uw gasten en uw locatie. Toch is het verstandig soms stil te staan bij uw bedrijfsrisico’s. Bent u wel goed verzekerd tegen inbraak of een keukenbrand? Een brand of een inbraak kan veel schade veroorzaken. Welke verzekeringen sluit u daarvoor af?

Lees hier meer.


Rubberloze koelingen voor de horeca

U bespaart veel geld: geen periodieke vervanging van rubbers en forse kostenbesparing door eenvoudig schoonmaken.

In de horeca worden strenge eisen gesteld aan hygiëne en voedselveiligheid. Tot nu toe waren de koelwerkbanken uitgerust met koelladen met een rubberen afdichting die dagelijks intensief moeten worden schoongemaakt en daarnaast ook periodiek vervangen moeten worden.

Lees hier meer.


Electrolux Multislim Compact oven

Nipt qua ruimte en behoefte om uw gebruikskosten onder controle te houden? En dat allemaal zonder compromissen op kwaliteit en prestaties? De nieuwe MultiSlim compact oven is de perfecte oplossing voor uw restaurant en bar.

Lees hier meer.


Komt u ook in de problemen door het koks tekort?

De best lopende restaurants zijn die met een compacte keuken. Met de juiste apparatuur valt er veel te besparen qua ruimte, energie én personeel. Heeft u dan een keuken vol met apparatuur nodig? Het antwoord daarop is nee. Met enkele een goede combisteamer, Rapid cooking oven, een koelkast en met de juiste vaatwasmachine kunt u een gehele keuken draaiende houden. En daar bent u geen hele keuken- en spoelkeukenbrigade voor nodig!

Lees hier meer.


Bartscher 700 serie kooklijn

U wil het echt professioneel aanpakken in uw horecakeuken? Kies dan voor deze 700 base kooklijn welke helemaal aansluit bij uw wensen. Doordat bij een kooklijn ieder apparaat op elkaar aansluit krijgt deze een professionele uitstraling welke ook nog eens prettig en hygiënisch werkt. Volledig aangepast op uw wensen!

Lees hier meer.

 


Rational reinigsmiddelen en onderhoudsproducten

De Reinigings- en onderhoudsproducten worden speciaal aan de behoeften van de Rational apparaten aangepast. Enkel en alleen het gebruik van originele Rational reinigings- en onderhoudsproducten garandeert u het behoud van de waarde
van uw investering.

Lees hier meer.


Rhima Vaatwasmiddelen

De eisen op het gebied van voedselveiligheid worden regelmatig aangescherpt, waarbij een optimale hygiëne zeer belangrijk is. Om aan deze normering te kunnen blijven voldoen, voert Rhima een uitgebreid assortiment professionele vaatwasmiddelen die u, in alle omstandigheden en met elke vaatwasmachine, een perfect schone vaat garanderen.

Lees hier meer.

 

 


Electrolux SpeeDelight - Krokant is terug!

Een snel bereide snack heeft nog nooit zo goed gesmaakt. Voor elk bedrijf waar snacks worden geserveerd is het moeilijk om alles te combineren, van keukenbeheer tot klantenservice. Als u niet tevreden bent met een klassieke 'on-the-go' service, maar uw productiviteit wil verhogen en een uitstekende snackervaring wil aanbieden, heeft u intuïtieve, hoogwaardige oplossingen nodig.

Lees hier meer.


Lease voor startende ondernemers

Voor veel bedrijven is leasing al een vast onderdeel van de financieringsstrategie. Maar hoe zit dit als u een startende ondernemer bent? Bij Horecakeukenkopen.nl is het wél mogelijk om uw horeca apparatuur te leasen.

Lees hier verder.


Rational SelfCookingCenter combisteamer XSRational-SelfCookingCenter--450x375.png

De combinatie van warmte en stoom in één enkel apparaat opent nieuwe mogelijkheden in de professionele voorbereiding van uw maaltijden. Gerechten zijn zeer zacht gekookt. Dit maakt de gerechten veel gezonder en ideaal voor een vitale voeding. De nieuwe SCC XS dekt 95% van alle populaire kook toepassingen. Natuurlijk heeft de SelfCookingCenter XS alle intelligente functies die u gewent bent van de Rational SelfCookingCenters.

Lees hier verder.


Henkovac vacuüm verpakkingsmachines

Vacuüm verpakken is een zeer kosteneffectieve manier voor het preserveren van bederfelijke levensmiddelen.
Het verlengt de levensduur en past perfect in de HACCP-procedures voor hygiëne. Lage materiaalkosten en korte verwerkingstijden maakt vacuüm verpakken veruit de meest goedkope en efficiënte manier van verpakken van bederfelijke levensmiddelen.

Lees hier verder.


De nieuwe Alto-Shaam Vector™ multi-cook oven

Afgelopen week werd op de Host Milaan door Alto-Shaam de nieuwe revolutionaire 4 in 1 oven de Vector™ gepresenteerd.

In de Vector™ kunt u tot maar liefst vier menu-items tegelijk zonder smaakoverdracht bereiden. U kunt de tijd, temperatuur en ventilatorsnelheid afzonderlijk regelen in elke ovenkamer.

Lees hier verder.


Altoshaam warmhoudlades

Alto-Shaam is wereldberoemd geworden met de uitvinding van de Halo Heat® techniek. Deze techniek wordt toegepast in bijna alle Alto-Shaam producten. Dit zorgt ervoor dat gerechten tot uren warm en “stand-by” gehouden kunnen worden op elke gewenste temperatuur. Vlees- en gevogeltegerechten worden juist zeer mals en krijgen meer smaak zonder vocht of kleur te verliezen.

Lees hier verder.


Werkkapitaal

Er zijn veel ondernemingen die worstelen met de cashflow. Aan de ene kant dringen leveranciers aan op vlotte betaling, zo niet een grote aanbetaling, voor te leveren diensten of goederen, aan de andere kant zijn er klanten die facturen te laat betalen waardoor er een grote druk komt op de liquide middelen. In deze blog vertellen wij u meer over werkkapitaal behouden door middel van leasing.

Lees hier verder.


Hoe voorkomt u storingen aan uw koel apparatuur?

Helaas is het niet altijd mogelijk om storingen aan uw horeca apparatuur te voorkomen, maar het is wel mogelijk om het aantal storingen aanzienlijk te verminderen. Net als mens en dier gaat apparatuur gebukt onder warme temperaturen. Om te voorkomen dat uw koelinstallatie tijdens de warme dagen in storing slaat geven wij u in deze blog enkele tips.

Lees hier verder

 


Een waterontharder
In de horeca wordt vaak een waterontharder gebruikt om het water te ontkalken. In Nederland bevat het leidingwater kalk (calcium en magnesium). De hoeveelheid kalk dat aanwezig is in ons drinkwater wordt aangegeven in Duitse hardheid (dH). Het wordt aangeraden vanaf 5 dH beschermende maatregelen te nemen. In deze blog vertellen wij u wat u hier aan kunt doen.

Lees hier verder.


 

© 2017 - 2022 (TIP) Horecakeukenkopen.nl | Altijd de beste horeca deals! | sitemap | rss