VERZENDING

Uw bestelling wordt verzonden door PostNL, DPD of via een transporteur.

Wat zijn de verzendkosten?

Tot € 250,- bedragen de verzendkosten € 9,50 hierna verzenden wij franco huis. Het betreft hierbij de levering voor horizontaal transport tot aan de eerste deur, gelijkvloerse levering en bij een goede bereikbaarheid en toegankelijkheid van het pand.

In een aantal steden, of deelgebieden, mogen wij niet meer met eigen vervoer uitleveren en zijn wij verplicht om gebruik te laten maken van een daartoe door de gemeente aangewezen plaatselijke vervoerder. Deze vervoerder distribueert met kleine (en electrische) wagens. Gemiddeld genomen levert dit een vertraging op van 1 dag. Als wij door de gemeente deze verplichting opgelegt krijgen, wordt de verzendprijs vermeerderd met een toeslag.

• *   Voor bestellingen onder de € 250,- rekenen wij € 9,50 vracht en verzendkosten.

• ** Voor de eilanden wordt de verzendprijs vermeerderd met een toeslag (kosten en reistijd veerdiensten).

De levering is inclusief verpakking en exlusief inhuizen van de apparatuur op locatie. De transporteur dient onbelemment voor de deur te kunnen parkeren. Mocht dit bij u niet kunnen raden wij u aan om voor levering contact met ons op te nemen. Dit om eventuele extra kosten te voorkomen. Alle apparatuur wordt in originele fabrieksuitvoering geleverd. Dit houdt in dat een deel van de apparaten niet voorzien zijn van kabels en stekkers. Dit in verband met EU regels. U moet dit door een erkend installateur laten leveren en monteren.

Kan mijn bestelling ook naar België verzonden worden?

Ja, wij verzenden ook naar België.

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

Vrijwel al onze artikelen zijn binnen 24 uur verzendklaar en ontvangt u binnen enkele werkdagen.

Helaas komt het voor dat wij het product moeten bestellen bij de leverancier. Mocht dit het geval zijn, dan nemen wij van te voren contact met u op over de exacte levertijd. Wilt u zekerheid over de gewenste levertijd neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.

Let op: in verband met de grote drukte bij post- en transportbedrijven en sluitingen van de fabrieken i.v.m. COVID-19 kunnen leveringen op dit moment vertraagd zijn. Gelieve contact met ons op te nemen voor exacte levertijden. 

Let op: Levertijden van Electrolux apparaten kunnen afwijken. Wilt u zekerheid over de levertijd, neem dan gerust contact met ons op.

Terug naar veelgestelde vragen.

© 2017 - 2023 (TIP) Horecakeukenkopen.nl | Altijd de beste horeca deals! | sitemap | rss