Electrolux elektrische combisteamer Skyline Pro - 6 x 1/1 GN - 400 V

Artikelnummer: 217920
Vorige Artikel 15 van 16 Volgende
€ 6.119,00 € 4.895,00 (exclusief btw)

Exclusief BTW : € 4895,-

Inclusief BTW : € 5922,95

Electrolux elektrische combisteamer Skyline Pro - 6 x 1/1 GN

Digitaal bedieningspaneel met LED verlichte tiptoetsen en geleide selectie.
· Stomen zonder boiler (directe inspuiting) voor toevoeren van stoom en op niveau houden van de luchtvochtigheidsgraad voor een kwalitatief hoogwaardige bereidingsresultaat.
· Hete lucht (convectie) van maximaal 300°C, is perfect voor bereiding met lage luchtvochtigheid.
Automatische vochtinjectie met 11 standen, voor stoom generatie zonder boiler: -0 = geen vochtinjectie (bruineren, gratineren,
bakken, opwarmen) -1-2 = lage vochtigheid (kleine porties vlees en vis) -3-4 = lage tot gemiddelde vochtigheid (grote stukken vlees, gebraden kip, rijzen, regenereren) -5-6 = gemiddelde vochtigheid (gebakken groente en eerste stap van gebakken vlees
en vis) -7-8 = gemiddeld tot hoge vochtigheid (gestoofde groente) -9-10= hoge vochtigheid (gebraden vlees, gepofte aardappelen)
· EcoDelta Cooking, bereiding met de kerntemperatuursensor, met een vast ingesteld temperatuurverschil tussen de kern van het
product en de ovenruimte.
· Geprogrammeerde bereiding: tot 100 recepten kunnen opgeslagen worden in het geheugen van de oven, zodat iedere keer opnieuw exact dezelfde bereiding gebruikt wordt. Bereiding tot 4-stappen is mogelijk.
· OptiFlow lucht verdeel systeem voor een maximale prestatie in egaliteit voor bereiding en temperatuur controle dankzij het speciale ontwerp van de ovenruimte in combinatie met de hoog precieze ventilator met variabele snelheid en de ventilatieklep.
· Ventilator met 5 snelheden van 300 tot 1500 tpm en omgekeerde draairichting voor optimale product gelijkheid. De ventilator
stopt binnen 5 seconden na openen van de deur.
· Voorzien van een 1-punts kerntemperatuurmeter.
· Automatische functies voor voorverwarming en snelle afkoeling.
· SkyClean, ingebouwd automatisch zelfreinigingssysteem. 5 automatische cycli (zacht, gemiddeld, krachtig, extra krachtig,
alleen spoelen).
· Voor het SkyClean reinigingssysteem zijn drie verschillende chemicaliën mogelijk: vast, vloeibaar (vereist een optionele accessoire) en enzymatic.
· GreaseOut: voorbereid voor een geïntegreerdvet afvoer en opvang systeem voor een veilige werking (aangepast onderstel is leverbaar als optionele accessoire).
· USB poort voor het downloaden van HACCP gegevens, kookprogramma's voor algemeen gebruik en configuraties. De USB poort is tevens voor toepassing van de sous-vide kerntemperatuursensor (optionele accessoire).
· Voorbereid voor connectiviteit voor realtime toegang tot aangesloten apparaten voor HACCP monitoring op afstand (optionele accessoire noodzakelijk).
· Back-up modus met zelfdiagnose wordt automatisch geactiveerd wanneer er een storing is, om ineffectieve tijd te vermijden

Constructie
· Persoonsgericht ontwerp met 4-sterren certificatie voor ergonomie en gebruiksvriendelijkheid.
· Vleugel vormige deurgreep met ergonomisch ontwerp voor handenvrij openen met de elleboog, voor eenvoudig beladen en ontladen (geregistreerd ontwerp bij EPO, European Patent Office).
· Deur met dubbelwandig thermoglas en ventilatie openingen om de buitenruit koel te houden. Scharnierende binnenruit voor eenvoudige reiniging.
· Naadloze hygiënische binnenruimte met rondom afgeronde hoeken voor eenvoudig schoonmaken.
· Volledige constructie van roestvrijstaal AISI304.
· Toegang op het front naar de stuurelektronica voor makkelijke service.
· IPX5 gecertificeerd waterdicht voor makkelijk schoonmaken.
· Uitgevoerd met een 1/1 GN geleiderrek met 67 mm geleiderafstand.

Aansluiting:

Voltage: 380 - 415 V / 3N ph / 50-60 Hz

Ampere: 18,5 A

Totaal vermogen: 11,7 kW

Afmetingen: 867 x 808 x 850 mm

Gewicht: 133 kG

Geluidsnivea: < 68 dB

 

Specificatie Omschrijving
Merk Electrolux
Voltage 400 V
Aantal niveaus 6 niveaus
© 2017 - 2021 (TIP) Horecakeukenkopen.nl | Altijd de beste horeca deals! | sitemap | rss